…az első lépés a sikeres projektek irányába – egy új elképzelés megvalósításával…

A Z & Partners munkatársai elkötelezett hívei a magyar tanácsadó mérnöki szakma fejlesztésének. Ezen elkötelezettség jegyében készítették el – szabadidejük jelentős részének feláldozásával – az „SCL Delay and Disruption Protocol” című kiadvány magyar nyelvű változatát, amelyet ezúton térítésmentesen bocsátanak minden tisztelt kolléga és érdeklődő rendelkezésére; remélve ezáltal azt, hogy a dokumentum felhasználásával emelkedhet a kivitelezésben előforduló késedelmek és akadályoztatások kezelésének szakmai színvonala és kultúrája! A Protocol magyar nyelvű változatának előállítása és jelen oldalon történő közzététele az SCL elnökének hozzájárulásával történt!

"SCL Delay and Disruption Protocol" magyar nyelvű változat letöltése

A Protocol eredeti angol nyelvű változata a www.scl.org.uk weboldalon érhető el (térítés mentesen). A magyar változat előállításában közreműködők a lehető legnagyobb gondosságra törekedtek munkájuk során, azonban nem zárható ki esetleges nyelvi, vagy logikai eltérés előfordulása az eredeti (angol nyelvű) forrásmű és a magyar nyelvű változat között. Bármely eltérés esetén az eredeti, fenti internetes helyről letölthető angol nyelvű változat a mértékadó. A Segédletet minden felhasználó saját belátása, felelőssége szerint és kockázatára használhatja fel. Az ilyen felhasználásból eredő bármely jogi és egyéb következményért a magyar nyelvű változat elkészítői (az eredeti angol változat készítőivel egyetemben) felelősségüket teljes körűen kizárják!

Minden jog fenntartva! A jog által kifejezetten biztosított lehetőségen túlmenően jelen kiadvány részei nem publikálhatók, nem tárolhatók megjelenítő eszközökön vagy nem továbbíthatók semmilyen formában, vagy módon az Építési Jog Társaság, illetve a fordítók előzetes írásos engedélye nélkül. Kivonatok készítéséhez szükséges hozzájárulás általánosan megszerezhető, feltéve, hogy a Társaság és a fordítók megnevezése ezen dokumentumokban teljes mértékben megjelenítésre kerül!